over Afke!
hoe ziet een dag eruit?
belangrijke info..
neem contact op!
Copyright © Bij Afke thuis
Joost Bouwman ONTWERP

Over Afke!
Ik ben Afke de Kort. Sinds 2008 ben ik werkzaam als gastouder. Dit is echt mijn passie. Ik geniet er keer op keer weer van. De kinderen die bij mij komen zijn tussen de 0 en de 4 jaar oud. Ik heb zelf 2 kinderen. Zij gaan naar basisschool de Kienehoef. Ik heb per dag maximaal plek voor 6 kinderen. Dit is inclusief mijn eigen kinderen en die kinderen die komen spelen.

Als ik mijn opvang moet omschrijven, denk ik als eerste aan het persoonlijk contact met het kind en de ouders. Hier bied ik een kind een tweede thuis. Een opvang met een en hetzelfde gezicht. Een thuis waarin je jezelf kan zijn en kan ontwikkelen op zijn eigen tempo naar zijn eigen behoefte. Ik vind het belangrijk om zelfstandigheid te bevorderen. Zodat het kind zelfvertrouwen kan krijgen. Ook samen spelen is belangrijk en leren om samen een oplossing te bedenken.

We hebben door de kleinschaligheid de kans om zelf te kiezen wat we leuk vinden. Hebben we bijvoorbeeld zin om naar buiten te gaan dan gaan we naar buiten. Vinden we het leuk om een andere speeltuin te ontdekken. Dan doen we dat. Maar als je een druk weekend hebt gehad, dan gaan we toch lekker op de bank met een heerlijk boek.

Ben je opzoek naar een gastouder kun je me bellen. Dan maken we een afspraak om kennis te maken.

Groetjes Afke de Kort.

 

 

Gastouderopvang Bij Afke Thuis
Marijnenstraat 20
5491 CT Sint-Oedenrode
06 48407376 / 0413 841 968